Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠUTIO I PLAKAO Državno odvjetništvo otvorilo istragu protiv Đekića, sumnjiče ga da je već ranije zlostavljao ubijenu

ŠUTIO I PLAKAO Državno odvjetništvo otvorilo istragu protiv Đekića, sumnjiče ga da je već ranije zlostavljao ubijenu

Prijeti mu 40 godina zatvora

Nakon ispitivanja, zamjenica državnog odvjetnika donijela je rješenje o otvaranju istrage protiv Željka Đekića, i to za kazneno djelo teškog ubojstva, za što je predviđena zatvorska kazna do 40 godina. 

Policija je kaznenom prijavom osumnjičila Đekića da je ubio na okrutan ili podmukao način, ali sada ga Državno odvjetništvo tereti i da je ubio blisku osobu koju je već ranije zlostavljao. Premda policija nije imala nikakvu prijavu o obiteljskom zlostavljanju, postoje svjedoci koji nešto znaju o tome te će biti ispitani tijekom istrage. U rješenju o istrazi se navodi kako je odselila od njega zbog ponižavanja, vrijeđanja, svađa i prijetnji.

Na ispitivanju pred zamjenicom državnog odvjetnika, Đekić nije ništa kazao o motivima koji su ga nagnali na ovaj bezuman čin. U teškom je psihičkom stanju, rastrojen je, plače i brani se šutnjom. 

Određen mu je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog osobito teških okolnosti počinjenog djela. Sumnjiče ga da je nožem oštrice 18 centimetara zadao 20 ubodno-reznih rana svojoj bivšoj partnerici koja ga je napustila prije pola godine. Ženu je srušio na pod i nastavio je ubadati pred šokiranim posjetiteljima i zaposlenicima trgovačkog centra. 

Obdukcija je pokazala da su posljednja tri uboda u srce i pluća bila smrtonosna.

Vaša reakcija na temu