Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook / Ivana Marković SUPETAR Uređen društveni dom, Marković najavila osiguranje sredstava u proračunu za dodatne prostorije

SUPETAR Uređen društveni dom, Marković najavila osiguranje sredstava u proračunu za dodatne prostorije

'Pozivamo sve zainteresirane udruge, pojedince s idejama za organizaciju događanja, treninga, prezentacija i sličnih stvari'

Grad Supetar je u suradnji s MO Škrip uredio društveni dom u Škripi (I. faza). Gradonačelnica Ivana Marković najavila je da će u proračunu za narednu godinu planirati uređenje wc-a i dodatnih prostorija.

- Ovaj prostor želimo staviti u funkciju te pozivamo sve zainteresirane udruge, pojedince s idejama za organizaciju događanja, treninga, prezentacija i sličnih stvari. Jako bi nam bilo drago da se kroz aktivnosti omladine organiziraju npr. turniru u šahu, kartama i tako uključi i naša starija populacija - navela je Marković. 

Napomenula je da su sve ideje dobrodošle na e-mailu: gradonacelnica@gradsupetra.hr.


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare