Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠTO JE PAULETIĆ HTIO PORUČITI? 'Romski gitarist umro je zbog liječničkog nemara, za njega je stvarno bila šteta'

ŠTO JE PAULETIĆ HTIO PORUČITI? 'Romski gitarist umro je zbog liječničkog nemara, za njega je stvarno bila šteta'

'Postoji dno, a onda postoji Robert Pauletić', jedan je od komentara na Facebook objavu

Nakon tragične smrti splitskog novinara Vladimira Matijanića mnogi su se oglasili putem društvenih mreža. Danas se na Facebooku oglasio i Robert Pauletić, bivši zamjenik ministra turizma, bivši kandidat za splitskog gradonačelnika, enigmatičar.

Njegov Facebook status prenijet ćemo u cijelosti, budući da ovu enigmu ne želimo tumačiti.

'Čovik koji je umra zbog liječničkog nemara bija je veliki romski gitarist Django Reinhardt, jedan od najvećih umjetnika gitare svih vrimena.

Još kad je ima 18 godina, on i njegova mlada žena zamalo su nasmrt izgorili u svojoj kamp-kućici. Zapalija se celuloid od kojeg mu je žena radila umjetno cviće. Pola tila mu je bilo opečeno, a dva prsta, prstenjak i mali prst na livoj ruci, bili su tako gadno izgorili da ih nikad više nije moga pomaknit. Bija je najbolji gitarist na svitu bez dva prsta na ruci!

Umra je 16. svibnja 1953., u svojoj 43. godini, nakon šta se vraća doma s pariške svirke, kolpalo ga je, izljev krvi u mozak. Nije odma umra, ali bila je subota, i doktoru je tribalo cili dan da dođe. Dok je Django stiga u bolnicu, već je bija mrtav.

Za Djanga Reinhardta je stvarno bila šteta', napisao je Pauletić.

Prenijet ćemo i jedan od komentara:

'Postoji dno, a onda postoji Robert Pauletić'.


Vaša reakcija na temu