Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stiže bura, pod Velebitom će imati olujne udare

Stiže bura, pod Velebitom će imati olujne udare

Drugi dio tjedna bit će topliji

Kišovito je jutros u većem dijelu unutrašnjosti, dok je duž obale rijetka oborina, štoviše, sunčano je u većem dijelu Dalmacije, prognoza je Tee Blažević za N1.

Od sredine dana oborina će uglavnom slabjeti, štoviše, poslijepodne će se postupno razvedravati. Jačat će bura pod Velebitom u nastavku dana, što će utjecati na prometnu situaciju.

HAK vozače trenutačno upozorava na maglu na dijelovima kontinenta, ako i na mogućnost nailaska na veću količinu vode na kolniku. Sutra uglavnom suho diljem zemlje i većinom sunčano.

U nastavku tjedna stabilnije, jačanjem grebena anticiklone sa sjeverozapada. Dojam ugode narušavat će vjetar sjevernog smjera, pojačavat će dojam svježine.

Bura će pod Velebitom imati olujne udare, osobito u utorak i srijedu. Drugi dio tjedna bit će topliji.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare