SMJENA GOSTIJU Očekuju se gužve u trajektnim lukama

SMJENA GOSTIJU Očekuju se gužve u trajektnim lukama

Jadrolinija je već proteklog tjedna uvela osam izvanrednih isplovljavanja iz Splita za Supetar

Na pragu smo novog turističkog vikenda, a ozbiljnije gužve na cestama, posebno u trajektnim lukama, očekuju se u subotu i nedjelju kada će doći do smjene gostiju. Zbog pojačanoga prometa Jadrolinija je još protekloga vikenda uvela čak osam izvanrednih isplovljavanja iz Splita za Supetar, javlja Brač danas.

Očekuje se da će Jadrolinija i ovoga vikenda prevesti brojne putnike i vozila na otoke. Samo protekloga vikenda, od 7. do 9. kolovoza, Jadrolinija je na trajektnoj liniji Split – Supetar – Split prevezla oko 33.700 putnika i oko 8.100 vozila, a što je odličan rezultat u usporedbi s istim vikendom prošle godine, kada je prevezeno oko 41.000 putnika i 8.500 vozila. Jadrolinija je tako prošloga vikenda ostvarila 82 posto lanjskoga prometa putnika i 95 posto prometa vozila.

Na trajektnoj liniji Makarska – Sumartin – Makarska Jadrolinija je 7. do 9. kolovoza prevezla oko 3.000 putnika i 700 vozila. U vikendu od 9. do 11. kolovoza prošle godine na toj trajektnoj liniji prevezeno je 3.600 putnika i 750 vozila, piše Brač danas.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(72592, "");
Pregledaj komentare