Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Putujuća izložba 'Euro na kotačima' stiže u Makarsku

Putujuća izložba 'Euro na kotačima' stiže u Makarsku

Iduća je u Zadru

U subotu i nedjelju, 10. i 11. prosinca na Šetalištu dr. fra Jure Radića u Makarskoj bit će postavljena interaktivna putujuća izložba 'Euro na kotačima', edukativni projekt koji se provodi u sklopu informativne kampanje za zamjenu hrvatske kune eurom u organizaciji Vlade i Hrvatske narodne banke, uz sufinanciranje Europske unije. U Makarskoj će se održati u vremenu od 9 do 19 sati prvog dana te od 9 do 14 sati drugog dana.

Nakon Makarske, izložba će posjetiti još tri grada te će svoje putovanje kroz hrvatske gradove završiti u Zadru. Izložbu je tijekom njene dosadašnje turneje koja je počela 19. listopada u Vukovaru, posjetilo više od 23 tisuće građana.

Multimedijski sadržaji na izložbi posjetiteljima pružaju sve relevantne informacije o uvođenju eura kao službene valute. Namijenjena je svim uzrastima te nastoji edukacijom i objektivnim informiranjem predstaviti značenje uvođenja eura u osobnom i društvenom kontekstu. 

Na izložbi će s građanima razgovarati stručni tim edukatora - studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu i zaposlenici HNB-a te Ivana Jakir-Bajo, viceguvernerka HNB-a.

Vaša reakcija na temu