Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Puljak pozvao predsjednika i premijera na razum, odgovornost i dijalog

Puljak pozvao predsjednika i premijera na razum, odgovornost i dijalog

'U Hrvatskoj se čuje da će se vojska poslati na policiju, spominju se i psi'

Predsjednik Centra i splitski gradonačelnik Ivica Puljak, s obzirom na aktualni politički, odnosno epidemiološki trenutak u državi, pozvoa je premijera i predsjednika na razum, odgovornost i dijalog.

'Mi smo u svjetskoj pandemijskoj krizi, a u Hrvatskoj se čuje da će se vojska poslati na policiju, spominju se i psi. Retorika je takva kao da će se na cesti sučeliti dvije ulične bande. Umjesto da se traži izlaz iz ove krize, pobuđuju se najlošije tenzije u društvu.

Predsjednik Vlade i predsjednik države su nezaobilazni i najvažniji ljudi koji bi se trebali baviti time kako da smanje tenzije, a oni umjesto toga dolijevaju ulje na vatru. Vrijeme je za razum, odgovornost i dijalog', poručuje Puljak.


Vaša reakcija na temu