Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PUKLA CIJEV Na području Resnika i dalje nema vode, sanacija u tijeku

PUKLA CIJEV Na području Resnika i dalje nema vode, sanacija u tijeku

'Nadamo se da će se tijekom noći uspostaviti regularna vodoopskrba'

Djelatnici Vodovoda i kanalizacije u ovim trenucima nastavljaju radove na području Resnika. 

Ondje je, naime, u prijepodnevnim satima došlo do puknuća magistralnog cjevovoda fi 400 mm uslijed radova Strabaga na aglomeracijskom projektu u Kaštel Štafiliću. Nekoliko kuća i dalje je bez vode. 

'Zbog vremenskih neprilika sanacija je bila prekinuta. Radovi se trenutno nastavljaju, nadamo se da će tijekom noći, do 2 sata, biti uspostavljena regularna vodoopskrba. Molimo lokalno stanovništvo za strpljenje i razumijevanje', poručio je tehnički direktor ViK-a Ivica Perić.

Iz ViK-a također mole potrošače da ne koriste uređaje za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodoopskrbne mreže. Upozoravaju ih i da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja vode dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.

Vaša reakcija na temu