Foto: Pixabay.com POTICAJI ZA PODUZETNIKE Šibensko-kninska županija osigurala 950.000 kuna

POTICAJI ZA PODUZETNIKE Šibensko-kninska županija osigurala 950.000 kuna

Poziv je otvoren dok se sredstva ne iskoriste, a najkasnije do 1. prosinca 2021.

Šibensko-kninska županija osigurala je 950.000 kuna za sufinanciranje ulaganja u marketinške aktivnosti, stručno osposobljavanje i usavršavanje i kupnju softvera, strojeva, uređaja i opreme poduzetnicima s područja Šibensko-kninske županije.

Raspisan je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2021. godini, sukladno kojem se subvencije dodjeljuju gospodarskim subjektima za sufinanciranje troškova:

- marketinških aktivnosti za nastupe na domaćim i inozemnim sajmovima (zakup, opremanje izložbenog prostora), izrade idejnog rješenja za oblikovanje proizvoda ili usluge (dizajn), izrade internetske stranice, oglašavanja i izrade promidžbenog materijala,

- stručnog osposobljavanja i usavršavanja, osim troškova studija i redovnog školovanja te

- kupnje dugotrajne imovine za registriranu djelatnost pojedinačne nabavne vrijednosti iznad 2500 (bez PDV-a) u obliku poslovnih softvera, te strojeva, uređaja i opreme.

Obrasci zahtjeva za dodjelu subvencije za 2021. godinu preuzimaju se u Upravnom odjelu za gospodarstvo Šibensko-kninske županije ili na službenoj internetskoj stranici Šibensko-kninske županije. Javni poziv objavljen je na službenim stranicama Šibensko-kninske županije.

Sukladno Zakonu o poticanju malog gospodarstva, na Javni poziv mogu se javiti: mikro, mala i srednja poduzeća, isključivo obrti, društva s ograničenom odgovornošću, jednostavna društva s ograničenom odgovornošću i proizvodno uslužne zadruge (osim zadruga koje pretežito obavljaju ili većina zadrugara pretežito obavlja primarnu poljoprivrednu proizvodnju i ribarstvo), a koja su registrirana i djeluju na području Šibensko-kninske županije, te imaju najmanje jednog zaposlenog.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja osiguranih sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2021. godine. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(87013, "");
Pregledaj komentare