Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay ODLIČNA VIJEST Nema novooboljelih u Šibensko-kninskoj županiji

ODLIČNA VIJEST Nema novooboljelih u Šibensko-kninskoj županiji

Obrađeno je 121 testova

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije nema novooboljelih osoba od COVID-19 infekcije. Trenutno je 145 aktivnih slučajeva na tom području. 

U šibenskoj bolnici liječi se 20 pacijenata, od kojih su dva na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u) i dva na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 435 osoba, od toga su 409 bliski kontakt oboljelih, a za 26 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u

Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 121 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare