Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODLAZI U POVIJEST: Kafić Azzuro ostao bez ostakljenog dijela

ODLAZI U POVIJEST: Kafić Azzuro ostao bez ostakljenog dijela

Unutra je bio i šank

Ostakljeni dio štekata kafića Azzuro ispred Prime 3 odlazi u povijest. Nakon dugog niza godina, zbog pravila o komunalnom redu, vlasnik je sam odlučio maknuti ostakljeni dio i prilagoditi se novim uputama. 

Odluka o micanju zatvorenih dijelova štekata je iz mandata Andre Krstulovića Opare, s rokom prilagodbe od godinu dana. Vlasnici ne bi mogli potpisati novi ugovor ako nemaju odluku da je legalizirano ili bi morali maknuti nadograđeni dio. 

Pod palicom nove vlasti i zamjenika Bojana Ivoševića, odluka se provodi u djelo. 

Van strogog cetra, dodajmo, vlasnicima je ostala mogućnost podesta i stakla do 1,60 metara, ali ne zatvaranje do kraja u čvrsti, 'građevinski' dio.

Vaša reakcija na temu