Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Zoran OBOJENA Što Grad Split misli poduzeti vezano za plažu i nezavidno stanje u kojem dočekuje sezonu?

OBOJENA Što Grad Split misli poduzeti vezano za plažu i nezavidno stanje u kojem dočekuje sezonu?

Evo što su nam odgovorili

Čitatelj Dalmatinskog portala jučer nam je poslao niz fotografija s popularne splitske plaže Obojena koje nikako nisu na ponos grada.

Poslali smo upit Gradu što se događa na plaži Kaštelet i objektima koji su zapušteni i u lošem stanju: 'Uokolo je sve puno smeća. Vidimo da je komunalni redar stavio na kiosk obavijest da se mora ukloniti, što je s drugim objektima koji se tamo nalaze i što Grad Split misli poduzeti vezano za plažu i nezavidno stanje u kojem dočekuje sezonu?'

Prenosimo odgovor Leone Grgić, pročelnice po ovl. Upravnog odjela za komunalne poslove.

'Komunalno redarstvo pokrenulo je postupak uklanjanja objekta na plaži Kaštelet na kojem je ostavljena obavijest i rješenje. Drugi objekt je veći od 12 m2 i prijavljen je na postupanje građevinskoj inspekciji obzirom da komunalno redarstvo nema ovlasti postupanja prema objektima većim od 12 m2 na pomorskom dobru.

Po pitanju održavanja, plaža je u Programu komunalnog održavanja i o istoj skrbi Splitska obala u poslovima dohrane i čišćenja', kaže nam.

Vaša reakcija na temu