Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIJE ZABORAVLJEN Anonimna ekipa prikuplja donacije za ukop najpoznatijeg splitskog beskućnika

NIJE ZABORAVLJEN Anonimna ekipa prikuplja donacije za ukop najpoznatijeg splitskog beskućnika

'Omogućimo Jeremiji da počiva u miru Božjem'

Uskoro će biti mjesec dana otkako je preminuo najpoznatiji splitski beskućnik Dragan Jeremić zvan Jeremija, ali još nije pokopan.

- Još leži u hladnjači na Lovrincu. Ali nije zaboravljen - poručili su njegovi prijatelji na Facebook stranici Dnevnik nervoznog Hajdukovca od rođenja.

Naime, grupa ljudi koja je odlučila ostati anonimna odlučila je osigurati mu grobno mjesto, lijes i sve ostalo potrebno za ukop. U te svrhe prikupljaju donacije.

Donirati se može u Getu, u kafiću D16, na adresi Dominisova 16. 

- Život ga nije mazio, u mladosti je bio iz dobrostojeće obitelji, ali splet okolnosti i neke krive odluke u životu dovele su ga do toga da postane beskućnik. Svi koji su ga poznavali o njemu i njegovu karakteru imaju samo riječi hvale.

Omogućimo Jeremiji da počiva u miru Božjem, omogućimo mu da bude pokopan kao ljudsko biće. Kad već grad Split to odbija napraviti - istaknuli su. 


Vaša reakcija na temu