Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEVRIJEME ZADALO POSLA VATROGASCIMA Ispumpavali se stanovi, podrumi, liftovi

NEVRIJEME ZADALO POSLA VATROGASCIMA Ispumpavali se stanovi, podrumi, liftovi

Nakon prevrtanja automobila na krov intervenirali su u Žrnovnici

Grmljavinsko nevrijeme s tučom i velikom količinom kiše u subotu je zadalo pune ruke posla dalmatinskim vatrogascima. Tako su pripadnici JVP-a Split vodu ispumpavali iz stana i garaže u Ulici sv. Spasa te u Ulici 141. brigade, a pripadnici DVD-a Split iz okna lifta u Ulici Stjepana Sulimanca. 

Pripadnici DVD-a Žrnovnica ispumpavali su vodu i uklanjali nanose s cesta, a pozvani su i nakon prometne nesreće kod Raketne baze u kojoj se vozilo okrenulo na krov. 

U Kaštel Kambelovcu pripadnici DVD-a Gomilica gasili su požar električnih instalacija na fasadi kuće, a pripadnici DVD-a Podgora požar dimnjaka u obiteljskoj kući. 

Splitski vatrogasci su otvarali i stan u Iločkoj.

Vaša reakcija na temu