Foto: Unsplash NEMA DOGOVORA Drogiran tukao sestru jer s njom nije mogao podijeliti nasljedstvo

NEMA DOGOVORA Drogiran tukao sestru jer s njom nije mogao podijeliti nasljedstvo

Određen mu je jednomjesečni istražni zatvor

Zbog učestalih fizičkih i verbalnih napada na sestru s kojom se nije uspijevao dogovoriti oko podijele nasljedstva, 41-godišnjak je odlukom suca istrage Županijskog suda u Šibeniku zadržan u istražnom zatvoru u trajanju mjesec dana, izvijestili su iz Općinskog državnog odvjetništva, prenosi ŠibenikIN.

Nakon ispitivanja 41-godišnjaka u Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, osnovano se sumnja da je tijekom duljeg razdoblja, a osobito od 15. ožujka 2019. u obiteljskoj kući na području Primoštena, revoltiran nemogućnošću dogovora o podjeli nasljedstva, pod utjecajem opijata protivno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji u više navrata verbalno i fizički napadao sestru te na nju bacao razne predmete. 

Osnovano se sumnja i da je 41-godišnjak 10. kolovoza ove godine oko 12,45 sati lupao vratima, vrijeđao sestru raznim pogrdnim riječima te bio fizički nasilan prema njoj zadavši joj tjelesne ozljede, kao i da ju je takvim ponašanjem doveo u ponižavajući položaj i kod nje izazvao strah za osobnu sigurnost.

Nakon što je ispitan, sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Sudac istrage prihvatio je prijedlog i odredio mu istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(72591, "");
Pregledaj komentare