Foto: MUP Navijači iz Splitsko-dalmatinske županije sukobili se s članovima BBB-a

Navijači iz Splitsko-dalmatinske županije sukobili se s članovima BBB-a

Nad osumnjičenima se provodi kriminalističko istraživanje

Navijači iz Splitsko-dalmatinske županije sukobili se s članovima BBB-a u Slavonskom Brodu

Sinoć, u 22.45 sati, oko 10-tak osoba jedne navijačke skupine, došlo je ispred prostorija udruge pripadnika druge navijačke skupine u Slavonskom Brodu, u Mesićevoj ulici, piše Brodportal.hr.

Pritom su oštetili ulazna vrata i prozore na objektu udruge (navijača Dinama op.a), te se fizički sukobili s više pripadnika druge navijačke skupine, koji su prethodno gledali prijenos nogometne utakmice. Sudionici su pritom koristili palice i boce. Nakon nekoliko minuta, pripadnici jedne navijačke skupine su se udaljili s mjesta događaja, odvezavši se automobilima, dok su se pripadnici druge navijačke skupine udaljili pješice u nepoznatom smjeru.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, intervenirali su odmah po dojavi o događaju i na dvije lokacije (na autocesti A3) zaustavili osobne automobile u kojima su se nalazili sudionici navedenog događaja. Utvrđeno je da se radi o 10 osoba s područja Splitsko-dalmatinske policijske uprave, koji su uhićeni i dovedeni u prostorije policije. Nad osumnjičenima se provodi kriminalističko istraživanje te potom slijedi podnošenje odgovarajućih prijava mjerodavnom tijelu. Policijski službenici također nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska drugih počinitelja i utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti spomenutog događaja. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(95224, "");
Pregledaj komentare