Napadač s Bačvica prije četiri mjeseca je izašao iz zatvora, izbacili su ga iz kluba jer mokrio po podiju

Napadač s Bačvica prije četiri mjeseca je izašao iz zatvora, izbacili su ga iz kluba jer mokrio po podiju

Hrvoje Š. služio je višegodišnju kaznu zbog dilanja. Ovisnik je od 1991. godine

Muškarac, koji je jutros uhićen i priveden zbog masakra na Bačvicama, prije četiri mjeseca izašao je iz zatvora. Radi se o 42-godišnjem Hrvoju Š. koji je služio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog dilanja. Tijekom dana pojavila se informacija kako su ga jučer pustili s Psihijatrije, no u policiji tvrde da nemaju takav podatak.

Krvavi pohod Hrvoje Š. započeo je nakon izbacivanja iz kluba na Bačvicama. Naime, nasred podija izvadio je spolovilo i počeo mokriti. Kada su ga izveli, izvadio je nož. Ubo je interventnog policajaca koji je bio na godišnjem odmoru i porezao po rukama i nogama voditelja kluba, zaštitara te gosta iz Australije.

Pobjegao je, no brzo je uhićen. Kod njega je nađen i krvavi nož, tj. predmet počinjenja kaznenog djela. Priveden je na ispitivanje. Policija provodi kriminalističko istraživanje zbog pokušaja ubojstva.

Kada je zadnji put 2015. osuđen na zatvorsku kaznu zbog dilanja, izrečena mu je i sigurnosna mjera obaveznog liječenja od ovisnosti. Prema vlastitom priznanju, ovisnik je o heroinu od 1991., a od 1997. nalazi se na metadonskoj terapiji, liječio se i u komunama.

 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48632, "");
Pregledaj komentare