Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na dva i pol mjeseca se zatvara Drniški put

Na dva i pol mjeseca se zatvara Drniški put

Radi se odvodnja i vodoopskrba

U sklopu 'Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split - Solin', trenutno se izvode opsežni radovi koji imaju ključnu ulogu u poboljšanju sustava odvodnje i vodoopskrbe grada Splita. Radovi su obuhvaćeni Ugovorom P3, koji nosi naziv 'Optimalizacija spoja sustava odvodnje sjevernog sliva s rekonstrukcijom i dogradnjom sustava vodoopskrbe i odvodnje Grada Splita'.

'Stoga, u utorak, 22. listopada započinju radovi u Ulici Drniški put od kućnog broja 1 do kućnog broja 15 zbog čega će se navedena ulica u potpunosti zatvoriti za promet. Tijekom izvođenja radova bit će omogućen pješački prolaz stanarima ulice i pješacima.

Planirano trajanje radova je 2,5 mjeseca.

Svi stanari predmetnih lokacija pravovremeno će biti obaviješteni o izvođenju radova te vremenskom roku u kojem se isti planiraju izvesti. Zahvaljujemo na strpljenju', poručuju iz Vodovoda i kanalizacije.

Vaša reakcija na temu