Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MOŽEMO!: Split je ostao jedini među većim gradovima u Hrvatskoj koji još nije uveo građanski odgoj

MOŽEMO!: Split je ostao jedini među većim gradovima u Hrvatskoj koji još nije uveo građanski odgoj

'Boljeg načina za stvaranje budućih aktivnih, informiranih i demokratski odgojenih građana nema'

Iz platforme Možemo! podsjetili su kako je na prošloj i nedovršenoj Gradskog vijeća njihova vijećnica Tamara Visković glasala je za prijedlog SDP-a da se u dnevni red, kao dopuna, uvede točka kojom bi se pokrenulo uključivanje građanskog odgoja i obrazovanja u program splitskih škola. 

- Nažalost, za prijedlog su od 31 člana vijeća uz našu vijećnicu glasala samo dva vijećnika SDP-a i jedan nezavisni. Time je Split i dalje ostao jedini među većim gradovima u Hrvatskoj koji još nije uveo građanski odgoj i obrazovanje, ili to neće napraviti u dogledno vrijeme. A boljeg načina za stvaranje budućih aktivnih, informiranih i demokratski odgojenih građana nema, poručuju.


Vaša reakcija na temu