Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Meštrović: 140 djelatnika KBC-a Split na bolovanju zbog zaraze koronavirusom

Meštrović: 140 djelatnika KBC-a Split na bolovanju zbog zaraze koronavirusom

Među njima je oko 70 medicinskih sestara

Zbog zaraze koronavirusom, 140 djelatnika splitskoga KBC-a je na bolovanju, a među njima je oko 70 medicinskih sestara, doznaje se u srijedu od ravnatelja te zdravstvene ustanove Julija Meštrovića.

'Osim medicinskih sestara, pozitivni na covid infekciju su liječnici i ostali zaposlenici u KBC-u Split', rekao je za Hinu Meštrović.

Ravnatelj splitskoga KBC-a je objasnio da je 'taj broj od 140 zaraženih koronavirusom orijentacijski u zadnjih desetak dana pošto neki od zaraženih ozdrave pa nisu više zaraženi, a istodobno se drugi zaraze'.

Prema izvješću KBC-a Split, u toj bolnici u protekla 24 sata umrlo je 12 covid pozitivnih pacijenata. 

'To je najveći broj umrlih u splitskome KBC-u u jednom danu nakon 12. prosinca 2020. godine, kada je također umrlo 12 osoba  u toj zdravstvenoj ustanovi', rekao je pročelnik Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije Damir Gabrić.

Vaša reakcija na temu