Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MATIJEVIĆ: Paraolimpijci su za Split očito manje bitni sportaši, njihovih imena nema na Zapadnoj obali

MATIJEVIĆ: Paraolimpijci su za Split očito manje bitni sportaši, njihovih imena nema na Zapadnoj obali

'Ubuduće nemojmo biti licemjerni i hvaliti se njihovim uspjesima'

Gradski vijećnik SDP-a, Davor Matijević, podsjetio je kako je nedavno postavio upit kad će Split napokon jednako vrednovati i paraolimpijce te i njihova imena staviti na Zapadnu obalu. 

- Gradonačelnik mi je rekao da će vidjeti i razgovarati da se to napravi ove godine, ali od svega toga očito ipak ništa jer su imena olimpijaca postavljena, a paraolimpijci su ponovo dobili 1 novinski članak, stisak ruke i nogu u dupe - napisao je Matijević.

Žalosno je, dodaje, što Split pravi razliku između svojih šampiona i što obezvređuje  trud, rad i uspjeh paraolimpijaca. 

- Ubuduće, nemojmo biti licemjerni pa se hvaliti njihovim uspjesima, pričati o najsportskijem gradu kad ćemo ih sutra već zaboraviti. Za Split, oni su očito manje bitni sportaši, a njihov rezultat je beznačajan. Anđela Mužinić, Dino Sinovčiću i Ivane Mikuliću, primite bar moju osobnu ispriku što se Vaša muka i trud ne cijene i što živite u gradu koji ne priznaje Vaš uspjeh - objavio je Matijević.


Vaša reakcija na temu