Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Mate Šimundić ostaje član Domovinskog pokreta: Oslobođen sam krivnje!

Mate Šimundić ostaje član Domovinskog pokreta: Oslobođen sam krivnje!

Nikola Grabovac ga je optužio da nije djelovao u skladu s dogovorom

Mate Šimundić ostaje član Domovinskog pokreta. Odlukom Suda časti Domovinskog pokreta koju je dobio jutros, kako kaže, on nema odgovornosti. 

Naime, Nikola Grabovac je prijavio Šimundića nakon što je izabran za predsjednika Županijske skupštine. Tada je rekao i da će biti isključen iz stranke jer nije djelovao u skladu s dogovorom, a Šimundić je kazao da se nije ogriješio o statut Domovinskog pokreta. Jutros je stranačku odluku objavio medijima.

- Oslobođen sam krivnje koju mi je na teret stavio Nikola Grabovac. Ostajem punopravni član Domovinskog pokreta. Moj postupak je proglašen dobrim za stranku i u cilju zaštite ugleda stranke - rekao je Šimundić uoči početka današnje sjednice Skupštine Splitsko-dalmatinske županije.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare