Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MASAKR U LIDLU Đekić bivšoj zadao 20 ubodno-reznih rana, tri posljednja uboda nožem bila su smrtonosna

MASAKR U LIDLU Đekić bivšoj zadao 20 ubodno-reznih rana, tri posljednja uboda nožem bila su smrtonosna

Zločin nezapamćene brutalnosti

Jezivi zločin koji se zbio u Splitu u po bijela dana u trgovačkom centru Lidl na Poljičkoj zavio je u crno obitelj pokojne u Dugopolju, a istražitelje šokirao svojom brutalnošću. Željko Đekić zadao je Vesni P. 20 ubodno-reznih rana, tri posljednja uboda nožem u predjelu srca i pluća bila su smrtonosna. 

Napadnuta trgovkinja branila se rukama od oštrice koliko je mogla, Đekić ju je srušio na pod i zadao fatalne ubode prije no što su ga zaštitar i kupci uspjeli svladati i zadržati do dolaska policije. Nesretnoj ženi pokušali su pomoći, no ozljede su bile preteške. 

Đekić je jučer priveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo počinjeno na osobito okrutan ili podmukao način, za što je predviđena maksimalna sankcija od 40 godina zatvora. Određen mu je istražni zatvor radi teških okolnosti djela. 

Bivša partnerica napustila ga je prije pola godine i odselila sa sinom kod svojih. Bili su u postupku mirenja, a Đekić je prilikom napada u Lidlu vikao da mu nije tri mjeseca dala da vidi sina. Policija nije zaprimila nikakvu prijavu o obiteljskom nasilju protiv njega, a nije mu bila izrečena ni zabrana približavanja ili kontaktiranja.

Vaša reakcija na temu