Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / PU zagrebačka MAKLJAŽA NA AUTOCESTI Policija objavila nekoliko snimki

MAKLJAŽA NA AUTOCESTI Policija objavila nekoliko snimki

Pogledajte!

Nakon što su se i službeno oglasili o jučerašnjem sukobu policije i Torcide na autocesti A1, Policijska uprava zagrebačka objavila je nekoliko videosnimki.

Na snimkama se vide deseci navijača i specijalci, dimne bombe, bacanje predmeta... 
'Dana 21. svibnja oko 21.35 sati, tijekom organizirane preprate oko 1600 navijača HNK Hajduk u autobusima, kombi vozilima i osobnim automobilima s utakmice u Zagrebu, samoinicijativno su stali na autocesti A1 kod odmorišta Desinec i na taj način blokirali sve trake autoceste u smjeru Karlovca, a potom je, oglušivši se na njihova upozorenja i naredbe, nekoliko stotina njih napalo tjelesnom snagom i predmetima pogodnim za nanošenje ozljeda, policijske službenike iz više policijskih uprava koji su ih pratili. Policijski su službenici radi odbijanja napada na sebe prema više osoba uporabili sredstva prisile, uključujući i vatreno oružje, nakon čega je praćena kolona ponovno stavljena pod nadzor', objavili su iz policije.

Vaša reakcija na temu