Uživo u Splitu isprobajte balans noževa japanskog stila i odaberite svoj novi omiljeni alat za rezanje, sjeckanje i pripremu slasnih jela.
NIRS vam donosi i do 20 najpopularnijih modela po cijenama iz prve ruke. Posebno su ponosni na nož Victorius - bunku od japanskog kompozitnog čelika čija tvrdoća doseže rijetko viđenih ~67HRC, a ručka je izrađena od pustinjskog drva i roga bijelog bika.
https://nirs.hr/products/noz-bunka-victorius-67hrc
Tu su i noževi od praškastog te stepenastog čelika, nakiriji, noževi chefa, bunke, santoku, noževi za steak i razni drugi omiljeni oblici noževa.
Noževe proizvodi kineska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u ručnoj izradi noževa japanskog stila - Xinzuo, a koja posluje diljem svijeta.
Svaki nož je ručno kovan i prolazi preko 10 kontrola kvalitete prije puštanja na tržište. Svaki XinZuo nož dolazi u poklon kutiji, s vlastitim certifikatom i uputama.
Suradnja Xinzuo i splitskog NIRS-a omogućuje vam premium noževe po najboljim mogućim cijenama - onima iz prve ruke. NIRS je direktni zastupnik za Xinzuo, što znači da pri izboru novog japanskog noža nećete preplatiti njegovu vrijednost.
Iz NIRS poručuju da chefovi sada mogu u Splitu odabrati svoju omiljenu seriju prema osobnim potrebama, stilu i ukusu.
'XinZuo noževi posebno su popularni u Italiji gdje ih koriste chefovi u restoranima s Michelinovim zvjezdicama, kao što su Aroma, Metamorfosi, Moma, Achilli, Il Convivio, Pascucci al Porticciolo i Giulio Terrinoni. Ovi noževi savršen su izbor za profesionalne chefove upravo radi kombinacije njihove kvalitete i pristupačne cijene', poručuju iz NIRS-a.
Dodaju kako kineski XinZuo proizvodi noževe japanskog stila za puno različitih brendova, što su ustvari isti noževi kao i ovi, samo na njima piše drugo ime i puno se ulaže u njihov marketing, prodaju se iz druge ili treće ruke, čime cijena automatski skače:
'Kada smo ove godine na najvećem HORECA sajmu u Frankfurtu upoznali XinZuo asortiman, znali smo da je ovo proizvod koji želimo ponuditi chefovima u Dalmaciji jer je kvalitetnom bez premca, a cijena je realna budući da se ne preplaćuje brendiranje niti se stvara lažna slika o porijeklu noža - neki brendovi japanskih noževa nemaju svoju proizvodnju već naručuju XinZuo noževe sa svojim logotipom, investiraju u stvaranje imidža, što ih automatski čini skupljima za krajnjeg kupca, a to je upravo ono što smo željeli izbjeći', poručuju iz NIRS-a.
Kineski XinZuo proizvodi noževe japanskog stila koji su s godinama postali omiljeni alat svakog profesionalnog kuhara. A to znači da ih vrlo rijetko treba oštriti. Japanski nož je svaki nož izrađen u tradicionalnom japanskom stilu, od najkvalitetnijeg čelika, japanski noževi proizvode se diljem svijeta i odavno su ih prigrlili profesionalni chefovi u Europi.
Noževe XinZuo možete pogledati u NIRS-ovoj novoj poslovnici u Dujmovači, radnim danom od 8 do 16 sati, čime više ne morate kupovati na slijepo - provjerite kako vam ručka leži u ruci, istražite balans i ispitajte jačinu noža uživo na licu mjesta.
Što nam je stiglo u grad? Iz NIRS-a poručuju kako već sada splitski gastronomi imaju omiljene noževe među XinZuo asortimanom:
Odaberite nož chefa izrađen od 67 slojeva damaska i jezgrom od 10Cr15CoMoV, ojačanom ručkom od ebanovine ili ružinog drva, tvrdoće 60±1HRC, već za 85 EUR.
Tu je i nož za sjeckanje - Nakiri, od čak 73-sloja damaska tvrdoće 62±2HRC, ručke izrađene od talijanske masline, već od 98 EUR.
https://nirs.hr/products/noz-nakiri-73-sloja-damask
Iz ove serije noževa, s drškom od masline i roga crnog bizona, popularna je i Olive Buffalo bunka tvrdoće 62±2HRC i 67 slojeva damaska čija je redovna cijena 128 EUR.
https://nirs.hr/products/noz-olive-buffalo-bunka-62hrc-67-slojeva-damaska
Osim u trgovini, čitavu kolekciju pogledajte na NIRS-ovoj web stranici gdje možete direktno naručiti noževe.
https://nirs.hr/pages/nozevi-i-pribor-za-jelo
A u ovoj posebnoj akciji NIRS-a i Dalmatinskog portala, možete osvojiti Buffalo Bunku oštrice 22 cm, čija je prodajna vrijednost 74 EUR. Sve što je potrebno jest na Facebook stranici Dalmatinskog portala označiti pravog ljubitelja noževa japanskog stila i pričekati izvlačenje.
https://nirs.hr/products/noz-buffalo-bunka-22cm-60hrc
PM8S Buffalo - ova serija kuharskih noževa ima troslojnu oštricu od kovanog kompozitnog čelika, tradicionalnog dizajna i izgleda. Čelična jezgra izrađena je od materijala 10Cr15CoMoV koji sadrži različite elemente koji poboljšavaju njegova svojstva.
Krom čini nož otpornim na hrđu i habanje. Kobalt poboljšava otpornost čelika na trošenje. Molibden održava oštricu oštrom i izdržljivom.
Vanadij je rijedak element koji se dodaje kako bi se povećala otpornost na trošenje, žilavost i oštrina čelika.
Oštrica je izrađena tradicionalnim starim tehnikama i profesionalnom tehnologijom procesa, što je čini ne samo lijepom, već i praktičnom i funkcionalnom. Tvrdoća jezgre od 60±1HRC osigurava da je oštrica izdržljiva i oštra.
Oštrica se podvrgava vakuumskoj toplinskoj obradi kako bi se stabilizirala njezina tvrdoća. Drška je izrađena od visokokvalitetne sekvoje s crnim bivoljim rogom.
Ima klasični japanski osmerokutni dizajn, koji pruža savršenu ravnotežu, elegantnu izvedbu i udobnost. Ručka ima dizajn protiv klizanja i smanjuje zamor ruku nakon dugotrajne uporabe.
Ime: PM8S-QFD 6" Buffalo Bunka 22cm
Proizvođač: XinZuo
Oštrica: 2.4mm, 8.5 inča, 22 cm
Materijal: Troslojna oštrica od kovanog kompozitnog čelika (krom,
kobalt, molibden, vandalij) 10Cr15CoMoV
Tvrdoća: 60±1HRC
Ručka: Sekvoja s bivoljim rogom
Stil: Japanski
Osim noževa, iz XinZuo asortimana moguće je zasebno kupiti i drvene futrole za oštrice s ugrađenim magnetima već od 10 EUR, a koje će omogućiti da vaši noževi uvijek budu maksimalno zaštićeni.