Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivošević o nathodniku nad Vukovarskom: 'Dok su posljednje dvije gradske uprave obećavale, mi smo se odlučili za realizaciju'

Ivošević o nathodniku nad Vukovarskom: 'Dok su posljednje dvije gradske uprave obećavale, mi smo se odlučili za realizaciju'

'Na zadovoljstvo prvenstveno svih roditelja'

Dogradonačelnik Bojan Ivošević je na društvenim mrežama najavio skoru izgradnju nathodnika nad Vukovarskom ulicom. Objavio je kako je gradska uprava izabrala izvođača radova.

'Dok su posljednje dvije gradske uprave obećavale nathodnik u Vukovarskoj, mi smo se umjesto obećanja odlučili za realizaciju.

Po završetku radova Mejaši će biti povezani pješačkom komunikacijom iznad Vukovarske ulice na zadovoljstvo prvenstveno svih roditelja', napisao je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu