Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović HTIO SE UBITI, MAJKA GA JE POKUŠALA SPRIJEČITI Starica u Kaštelima iskrvarila od uboda nožem u vrat, sin je psihijatrijski slučaj

HTIO SE UBITI, MAJKA GA JE POKUŠALA SPRIJEČITI Starica u Kaštelima iskrvarila od uboda nožem u vrat, sin je psihijatrijski slučaj

Gotov je očevid

Policija je završila s očevidom  na mjestu današnje tragedije u Kaštelima. Prema prvim informacijama, 58-godišnji Šimun L., inače dugogodišnji psihijatrijski slučaj, pokušao je izvršiti suicid nožem. 

Njegova 83-godišnja majka Šima L. pokušala ga je spriječiti u naumu i pri tom je ubodena nožem u vrat. Iskrvarila je. Kada je policija stigla u stan, bila je mrtva. 

Policija je odmah uhitila sina koji je također bio u stanu. Odveden je u bolnicu i po svemu sudeći, protiv njega će se voditi postupak po Zakonu za zaštitu osoba s duševnim smetnjama.

Policija je inače u posljednjih 26 godina 10 puta postupala protiv Šimuna L. Ili bi ga vodili u postaju zbog obiteljskog nasilja ili u bolnicu zbog rastrojenosti. Najozbiljni slučaj dogodio se prije 15 godina kada je s nožem napao majku. Tada su ga prijavili za pokušaj ubojstva.

Jedan incident je zabilježen i lani. Vikao je na majku, a policajci su morali upotrijebiti sredstva prisile da ga primire i odvedu.

Vaša reakcija na temu