Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HOĆE LI GRAD POMOĆI? Zgarište na Sućidru, čeka se službena potvrda uzroka požara

HOĆE LI GRAD POMOĆI? Zgarište na Sućidru, čeka se službena potvrda uzroka požara

Djevojka iz obitelji kojoj je dva puta vatra progutala dom nema više gdje

Jutro nakon požara koji je progutao baraku, dom obitelji Matković policija čuva zgarište dok brojni stanari Sućidra gledaju iz daljine. Među njima je i čovjek čija je obitelj davno iselila iz barake na sigurnije mjesto, dok obitelj Matković nije bila te sreće. 

Što je uzrok požara u kojem je kćerka drugi put u životu gledala kako im sve sudbina odnosi, pokazat će očevid. Neslužbene informacije kažu da je krivac udar groma, a da je takav učinak imao jer je tu uzemljenje postavljeno zbog crkve na brežuljku. Za sada nema službene potvrde, ali su svi složni da je sreća što je izbjegnuta tragedija. 'Vlasnik' je u domu za starije i nemoćne osobe, a kćerka taj trenutak nije bila u drvenoj kućici. 

- Zaista je vrijeme da institucije riješe problem, smjeste je više na sigurno. Na potezu je Grad da joj osigura krov nad glavom. Sada je najbitnije njeno stanje. Zašto se svaki put treba dogoditi tragedija da bi reagirao onaj tko mora? - kažu nam u udrugi Empatija. 

Upravo su članovi udruge i suosjećajni Splićani bili na pomoći obitelji, ali čelnica Jagoda Laco ne želi udrugu stavljati u prvi plan, želi da se problem riješi i da je obitelji dobro. Zaštititi što se više može djevojku od daljnjeg stresa. Vjerujemo da neće biti više prebacivanja loptice s jedne institucije na drugu i da će Grad pokazati brigu. Poslali smo im upit, ako odgovore, objavit ćemo.

Vaša reakcija na temu