Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com GOTOVA ISTRAGA 17-godišnjaka terete za silovanje vršnjakinje i sprječavanje dokazivanja

GOTOVA ISTRAGA 17-godišnjaka terete za silovanje vršnjakinje i sprječavanje dokazivanja

Predložen je pridržaj maloljetničkog zatvora

Državno odvjetništvo u Splitu okončalo je istragu protiv 17-godišnjaka kojeg terete za silovanje vršnjakinje i sprječavanje dokazivanja. Terete ga da je u ljeto 2020. godine silovao poznanicu u svojoj kući, iskoristivši to što je konzumirala alkohol pa nije mogla upravljati svojim postupcima. Terete ga i da je tražio od nje da povuče svoj iskaz. Brani se da nikad nije imao spolni odnos s oštećenom. 

Državno odvjetništvo sudu predlaže pridržaj maloljetničkog zatvora i odgojnu mjeru pojačane brige i nadzora, kao i da maloljetnik redovito pogađa školu te se uključi u pojedinačni ili skupni psiho-socijalni tretman u savjetovalištu za mlade.

Vaša reakcija na temu