Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Humanitarno okupljanje splitsko-dalmatinskog HDZ-a u Trilju

FOTOGALERIJA Humanitarno okupljanje splitsko-dalmatinskog HDZ-a u Trilju

Za Županijsku udruga slijepih

Danas su se u mjestu Gaz u Trilju okupili članovi županijske te gradskih i općinskih organizacija HDZ-a iz cijele Splitsko-dalmatinske županije.

Na samom početku, odana je počast junacima Domovinskog rata polaganjem vijenaca na spomeniku hrvatskim braniteljima u Trilju.

Druženje je imalo i humanitarnu notu, s obzirom da su prikupljena sredstva za kupnju didaktičkih pomagala za najmlađe članove Županijske udruge slijepih koja su im potrebna pri provedbi rehabilitacijskih programa.

Uz predsjednika Županijskog odbora HDZ-a, Antu Sanadera, župana Blaženka Bobana te voditelja izbornog stožera, Antu Mihanovića, okupljanju su se pridružili i Krunoslav Katičićglavni tajnik HDZ-a te ministar Šime Erlić. Domaćin je bio Ivan Bugarin, gradonačelnik Trilja.

'U opuštenoj atmosferi razgovaralo se o narednoj, izbornoj godini, u kojoj HDZ, kao vodeća stranka po svim relevantnim istraživanjima, treba predanim i odgovornim radom ponuditi najbolja rješenja za budućnost svakog kutka Republike Hrvatske.

Ostvareni projekti Vlade RH u protekla dva mandata te upravljanje državom u mnogim kriznim situacijama, a sve na korist hrvatskih građana, jamac su stabilne i sigurne budućnosti te razvoja svih dijelova Hrvatske', priopćeno je iz HDZ-a.

Vaša reakcija na temu