Firma Akceleracija prije incidenta na Matejuški ostala bez koncesije nad kantama, upitna je sudbina i oglašavanja na stupovima javne rasvjete

Firma Akceleracija prije incidenta na Matejuški ostala bez koncesije nad kantama, upitna je sudbina i oglašavanja na stupovima javne rasvjete

Desetogodišnji ugovor za koncesiju na stupovima javne rasvjete potpisan je u mandatu Željka Keruma, a za kante na kraju vlasti Ive Baldasara

Nakon što je uoči incidenta na Matejuški s tvrtkom Akceleracija raskinut ugovor o kantama za otpad, upitna je i sudbina koncesije reklamnog oglašavanja na stupovima javne rasvjete.

Kante za otpad na koje su aktivisti stavljali fumar, prozvane su 'peći na drva', a gradonačelnik Andro Krstulović Opara odmah na početku mandata je rekao ukloniti ih iz centra grada, no to nije napravio.
Dio jest, a sada će se sve kante maknuti sa svih gradskih ulica, koncesionaru nije ni u interesu ih držati ako nisu u centru grada jer reklamiranje tada nema smisla.

Što se tiče oglašavanja na reklamnim stupovima, direktor firme Spalatum DMC Ante Šunjić nam je kazao da još nije potpisan aneks ugovora.

- Još nismo donijeli odluku o tome - kazao nam je Šunjić.

Desetogodišnji ugovor za koncesiju na stupovima javne rasvjete potpisan je u mandatu Željka Keruma, a za kante na kraju vlasti Ive Baldasara.

Aneks ugovora trebao je biti potpisan zbog plaćanja struje koju do sada nisu plaćali.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14