Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Ekskluzivno! Tommy prvi na maloprodajnom tržištu u RH nudi mogućnost Scan&Go kupnje

Ekskluzivno! Tommy prvi na maloprodajnom tržištu u RH nudi mogućnost Scan&Go kupnje

Glavna korist je ušteda vremena

Trgovački lanac Tommy lansirao je Scan&Go, dodatak mobilnoj Tommy aplikaciji koja kupcima omogućuje da, koristeći svoje pametne telefone, skeniraju proizvode i cijeli proces kupnje izvrše gotovo potpuno samostalno. 

Zahvaljujući Scan&Go inovaciji, kupci mogu skenirati barkod svakog proizvoda već prije samog stavljanja željenih proizvoda u košaricu. 

To znači da kupce do potpuno završene kupnje dijeli samo odlazak do Express blagajne za naplatu kako bi obavili plaćanje – putem debitne kartice, kreditne kartice ili gotovine. Zaključak je da kupci koji koriste Scan&Go ostvaruju beskontaktnu kupnju, a glavna korist je ušteda vremena. 


Dario Mamić, direktor korporativnih komunikacija Tommyja, rekao je:

'Razumijemo da danas, više nego ikada, kupci stavljaju naglasak na inovacije, praktičnost i kvalitetu korisničke usluge. Scan&Go omogućuje nam da kupcima damo više neovisnosti i kontrole. Korištenjem Scan&Go inovacije kupci će od sada moći uživati u inovativnom, jednostavnijem i bržem iskustvu kupnje.'

Kako bi koristili Scan&Go, korisnici trebaju preuzeti Tommy aplikaciju na svoj pametni telefon ili ažurirati postojeću te se, ako već nisu, registrirati u Tommy program nagrađivanja vjernosti. Kupci će tada unutar aplikacije moći jednostavno koristiti Scan&Go za skeniranje proizvoda u prodavaonici prilikom kupnje. 

Po završenom skeniranju, kupcima se na ekranu pojavljuje generirani QR kod koji je potrebno prikazati, odnosno skenirati na Express blagajni i izvršiti plaćanje. Usluga je trenutno dostupna u sedam Tommy prodavaonica i za početak ju može koristiti ograničen broj odabranih kupaca koji su ujedno i članovi Tommy programa nagrađivanja vjernosti. 

Plan je ovu inovaciju u narednom periodu uvesti i u dodatne Tommy prodavaonice kao i omogućiti korištenje iste većem broju kupaca. 

Posjetite www.tommy.hr za više informacija. 

Vaša reakcija na temu