Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Grad Makarska DP MAKARSKA: Predstavljaju se kapitalni projekti, ali u proračunu ih nema!

DP MAKARSKA: Predstavljaju se kapitalni projekti, ali u proračunu ih nema!

'Dok se i jedni i drugi razmeću grandioznim projektima bilo bi dobro kada bi bili u stanju pokrpati rupe na šetnici'

Iz Domovinskog pokreta Makarska poručuju kako gradska vlast na čelu sa SDP-om nastavlja predstavljati 'kapitalne' projekte te kako je nakon uređenja Peškere i rive na red došao projekt uređenja tržnice, ribarnice i gastro centra. Navode kako je sve lijepo zamišljeno i pompozno predstavljeno projektnom dokumentacijom, modelima i simulacijama, ali da ovogodišnji rebalans proračuna pokazuje da dalje od toga neće ići jer su izbrisani gotovo svi kapitalni projekti. 

'S druge strane, HDZ-ovi udarnici spremno su se uhvatili mikrofona i kritiziraju aktualnu gradsku vlast. Kao da oni doslovno do jučer nisu bili na vlasti i imali čitavi mandat predstaviti i realizirati ključne gradske projekte. Vizija Makarske im je odjednom puno jasnija iz oporbenih redova.

Jedni i drugi su imali priliku. Prokockali su povjerenje građana i nema tih opravdanja kojima se nerad može opravdati. 

Dok se i jedni i drugi razmeću grandioznim projektima bilo bi dobro kada bi bili u stanju pokrpati rupe na šetnici koju su im izgradile generacije prije njih. Naime, šetnica od hotela Miramare do spomenika Svetom Petru u žalosnom je stanju. Doslovno rupa na rupi. Nema turista koji je došao u Makarsku a da nije prošetao spomenutom šetnicom i otišao na vidikovac. To je, gospodo iz HDZ-a i SDP-a, pravo lice vaše tridesetogodišnje vlasti u Makarskoj', zaključuju iz Domovinskog pokreta.

Vaša reakcija na temu