Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BIŠKIĆ U NOVOM RUHU Zatvaraju se gotovo sve pekare, ali bit će bureka!

BIŠKIĆ U NOVOM RUHU Zatvaraju se gotovo sve pekare, ali bit će bureka!

'Jedna će prodavaonica biti u Ulici Domovinskog rata, druga u Slavićevoj'

Nakon 32 godine prodaje peciva i nadaleko poznatih bureka, pekarna Biškić zatvara vrata gotovo svih pekara, ali ne prestaje poslovati. Okreće novu stranicu, s tim da će na jednom mjestu u Ulici Domovinskog rata biti pekara specijalizirana za bureke, a u Slavićevoj ulici će povećati ponudu.

- Nastavljamo raditi i u veleprodaji s lepinjama i bublicama i svakako s proizvodnjom našim tradicionalnih, splitskih poznatih aroma. Tako da ne gasimo obrt, ostajemo na tržištu itekako, samo s većim promjenama - kaže nam vlasnik Zdravko Biškić.

Rekao nam je da on treća generacija pekara u obitelji, a njegovi potomci nemaju želju nastaviti tako.

- Moja je prababa pekla kruh u Podgori i prodavala ga na pazaru, otac, stric i ja smo profesionalni pekari - priča nam uz smiješak.

Još je jedna informacija s kojom se malo koji privatni poslodavac može pohvaliti, a to je da ima istog radnika od prvog dana otvorenja. I s njim nastavlja dalje.

- Svi pričaju o našim burecima, a za njih je zaslužan naš 'burekdžija', čovjek koji je s nama od početka i bit će i u novoj trgovini - podijelio je s nama Biškić. 

Rekao nam je i da više ne može konkurirati ma tržištu kao što je do sada te da je to jedan od razloga zbog kojeg se odlučio za promjene.

Vaša reakcija na temu