Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić BAZENSKA TEHNIKA Svečano otvoren prodajno-izložbeni salon u Strožancu, prve kupce očekuju značajni popusti!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BAZENSKA TEHNIKA Svečano otvoren prodajno-izložbeni salon u Strožancu, prve kupce očekuju značajni popusti!

'Širok izbor proizvoda, stručni savjeti i povoljne cijene'

Tvrtka 'Bazenska tehnika' specijalizirana je za projektiranje strojarskih instalacija i izgradnju i opremanje privatnih i javnih bazena te prodaju i distribuciju bazenske opreme renomiranih svjetskih proizvođača. Osnovana je 2010. godine sa sjedištem u Dicmu, gdje ima poslovnicu, a danas je svečano otvorila svoj prodajno-izložbeni salon u Strožancu.

- To je još jedan korak u prirodnom širenju firme kao bismo bili dostupniji našim kupcima, partnerima i budućim investitorima - rekao je vlasnik tvrtke Ivica Babić

Nude cjelovita rješenja za bazene: od projektiranja, ugradnje bazenske opreme, postavljanja mozaika do redovitog servisa.

- Ugrađujemo vrhunsku opremu, uvijek smo na usluzi našim kupcima i partnerima, nudimo cjelovita rješenja te, naravno, najpovoljnije cijene. Također nas krasi bogato i dugogodišnje iskustvo u ovom poslu - naveo je Babić.

Povodom otvorenja prodajno-izložbenog salona na adresi Strožanačka cesta 1 kupcima pružaju popuste do čak 40% na pribore za čišćenje, robote za čišćenje te na kemijska sredstva, odnosno, kako kažu, na sve što je potrebno za početak još jedne uspješne sezone. Naravno, osim ove svečarske pogodnosti, svaki tjedan će imati neke nove proizvode na akciji. 

Osoblje salona stoji na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice oko izgradnje, uređenje i održavanja bazena.

- Kupcima pokušamo dočarati na najbolji mogući način kako jedan bazen funkcionira, kako izgradnja bazena izgleda: od građevinskih radova, ugrađivanja opreme u školjku bazena, montaže opreme u strojarnici, završnih detalja pa do pokretanja bazena.

Za kraj je poručio:

- Svi su pozvani da posjete novi salon za bazensku opremu i uživaju u širokom izboru proizvoda, stručnim savjetima te povoljnim cijenama!

Vaša reakcija na temu