Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BARBIR: Nisam postao saborski zastupnik

BARBIR: Nisam postao saborski zastupnik

'Ostvario sam zapažen rezultat'

Nezavisni spitski gradski vijećnik koji se natjecao za saborski mandat na listi Rijeka pravde, Damir Barbir putem Facebooka je poručio kako mandat nije osvojio.

'Želim izraziti zahvalnost svima koji su prepoznali moje kvalitete i podržali me preferencijskim glasom za mjesto saborskog zastupnika. Broj preferencijskih glasova koje sam dobio iznosi 1915, što predstavlja iznimnu podršku, posebno s obzirom na to da sam prvi put bio kandidat na parlamentarnim izborima i nisam iza sebe imao podršku stranke +/partije.

Kao jedini nestranački kandidat na listi Rijeke pravde i usprkos brojnim opstrukcijama od strane splitskog SDP-a, ostvario sam zapažen rezultat.

Hvala Vam na povjerenju', poručuje.

Vaša reakcija na temu