Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'OBEĆANJE - LUDOM RADOVANJE' Smanjuju se sredstva za gradske kotare, Bekavac podsjeća na Puljkova suprotna obećanja

'OBEĆANJE - LUDOM RADOVANJE' Smanjuju se sredstva za gradske kotare, Bekavac podsjeća na Puljkova suprotna obećanja

'Danas: - 14,95% pa otpadaju neki projekti koji bi direktno podigli standard življenja u Splitu'

Ante Bekavac, predsjednik Vijeća GK Meje, osvrnuo se danas na obavijest o smanjenju proračuna za gradske kotare i mjesne odbore objavom koju je naslovio 'Obećanje - ludom radovanje'.

- Još uvijek vjerujem u dobre namjere gradonačelnika gosp. Ivice Puljka i nadam se da se radi samo o slučajnoj koliziji između predizbornih obećanja i postizbornih poteza koji su rezultat početnog nesnalaženja - istaknuo je na Facebooku.

Podsjetio je zatim na obećanja koja su se iznosila tijekom kampanje.

- Povećat ćemo sredstva za kotareve i mjesne odbore, organizirati edukacije za upravljanje te uspostaviti namjenski fond za kompetitivne projekte.

Ravnomjerno ćemo razvijati sve gradske kotareve i mjesne odbore, koji će postati pravi centri gradskoga života, s kulturnim, edukacijskim, sportskim, zdravstvenim i ekološkim sadržajima - napisao je.

A sada se sredstva smanjuju.

- Danas: - 14,95% pa otpadaju neki projekti koji bi direktno podigli standard življenja u Splitu.

Ovo se još uvijek rebalansom može korigirati pa bi bilo korisno za društvo da tako i bude - zaključio je Bekavac.


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare