Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube VIDEO Pogledajte kako je protekao još jedan kviz 'U balunu'

VIDEO Pogledajte kako je protekao još jedan kviz 'U balunu'

Iznesen je i tjedni izvještaj o lokalnom sportu

U sportskoj emisiji 'U balunu' u sklopu kanala splitskog PodKaSTa, koja je emitirana u ponedjeljak, 20. ožujka 2023., u 20 sati, urednik i voditelj Toni Grčić organizirao je 8. epizodu Sportskog kviza u kojem su se sastale ekipe Božo Transporter i Rekreativci te pripremio novi tjedni izvještaj o lokalnom sportu.

Sportski kviz 'U balunu', novost na ovom području, na zabavan i informativan način testira znanje kvizaša kao i sportskih stručnjaka. U kvizu se natječu dvije ekipe s po dva člana te se odigrava kroz tri runde s ukupno 25 pitanja (ABC, otvorena, pitanja procjene i pitanja asocijacije). 

Snimanje se odvija u studiju u Splitu. Prijave su besplatne te otvorene za sve koji žele sudjelovati. Vrše se preko Instagram stranice podka.st. Pobjednici dobivaju nagrade, kao i prolazak u Kup prvaka koji će se održati na kraju svakog serijala.

Cijela emisija može se pogledati na YouTube kanalu PodkaST.



Vaša reakcija na temu