Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO PodKaST Split - U balunu: Gostovanje Petra Metličića i Drage Vukovića

VIDEO PodKaST Split - U balunu: Gostovanje Petra Metličića i Drage Vukovića

Pričalo se i o Ivanu Baliću, te njegovom rivalstvu s Nikolom Karabatićem

U sinoćnjoj sportskoj emisiji 'U balunu', u sklopu kanala splitskog PodKaSTa, emitiranoj 8.12., urednik i voditelj Toni Grčić ugostio je legendarne hrvatske rukometaše i članove naše zlatne generacije, Petra Metličića i Dragu Vukovića.

Tijekom višesatne emisije posvećene rukometu gosti su nas proveli kroz svoje sportsko putovanje, od bogatih klupskih karijera do najvećih uspjeha sa hrvatskom reprezentacijom.

Dva su gosta, stručno i zanimljivo, pokrila tematiku rukometa, kako s gledišta igrača tako i s gledišta trenera, i njihovog današnjeg rada na razvoju nove generacije rukometaša u sklopu akademije i Rukometnog kluba Balić&Metličić. Komentirali su 'problematična' rukometna pravila, te općenitu problematiku, često upitnog, suđenja u tom sportu, pogotovo na Svjetskom prvenstvu održanom baš u Hrvatskoj 2009.

Osim navedenog, razgovaralo se o zgodama sa raznih klupskih i reprezentativnih putovanja, te o snalaženju u novim sredinama te različitim jezičnim i kulturološkim izazovima. 

Vidjeli smo interesantne novinske isječke, slike i videa koja su nas podsjetila na naša najveća dostignuća u tom sportu, posebice zlato sa OI u Ateni, a i čuli smo njihove doživljaje sa tih velikih natjecanja, kao  i neke 'tajne' iz svlačionice. Također smo dobili i analizu nadolazećeg Svjetskog prvenstva u rukometu, te kakva su očekivanja za Hrvatsku.

Pričalo se naravno puno i o Ivanu Baliću, te njegovom rivalstvu sa Nikolom Karabatićem, kao i o rivalstvu Hrvatske i Francuske općenito. Biran je najbolji golman kao i najbolja 'sedmorka' svih vremena, a i pobliže smo upoznali, pomalo kontroverznog ali jako uspješnog izbornika, Lina Červara.

Za kraj smo dobili i neke zabavne i poučne odgovore na pitanja gledatelja, među ostalim i priču o tome kako je Balić gađao Dragu patikom, te zašto se Balić bacio u more usred zime.


Vaša reakcija na temu