Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Kviz duel: Veliko finale

VIDEO Kviz duel: Veliko finale

Prusici protiv Đir Tonika

Kviz duel je stigao do same završnica prvog ikad serijala. U velikom finalu, snage su odmjerile dvije iskusne ekipe, Prusici protiv Đir Tonika. Obe ekipe sastoje se od iskusnih kvizaša koji su godinama na kviz sceni, te su ostvarivali odlične rezultate na Milijunašu, Potjeri pa čak i Super Potjeri.

Saznajte koja je ekipa bila bolja, i na kraju uzela 1. mjesto.


Željeli ste se okušati u nekom od TV kvizova, ali možda biste se ipak prvo okušali pred nešto manjim auditorijem? Željeli ste testirati svoje znanje, ali biste to radije učinili skupa sa svojim prijateljem?

Dosadio Vam je klasični format pitanje-odgovor? Imamo pravu stvar za vas.

Nakon uspješno odrađenog serijala sportskog kviza, dinamični duo u sastavu Toni Grčić – voditelj i Boris Delipetar – sastavljač, u suradnji s platformom PodKaST donosi Vam novi kviz općeg znanja – Kviz duel. U moru kvizova na rastućoj sceni Kviz duel ističe se formatom koji nudi dinamičnost i neizvjesnost.

Dvočlane ekipe natječu se u tri kruga. U prvom krugu natjecatelji se zagrijavaju klasičnim ABC formatom i otvorenim pitanjima. U drugom krugu pitanjima procjene s mogućnošću klađenja testiraju snalažljivost i povjerenje u svoje znanje, a u trećem završnom kroz nepoznate i manje nepoznate činjenice pokušavaju odgonetnuti tražene pojmove.

Vaša reakcija na temu