Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Screenshot VIDEO Javio se Ivan Pernar: Vozi se Ferrarijem po Dubaiju

VIDEO Javio se Ivan Pernar: Vozi se Ferrarijem po Dubaiju

'Mogu mediji pričati o Velimiru Bujancu što god hoće, ali on je najveća legenda hrvatskog novinarstva'

Ivan Pernar oglasio se na Facebooku. Javio se da je u Dubaiju i objavio snimku kako se vozi Ferrarijem. Podsjetimo, Pernar je punio naslovnice medija nakon što je otišao u Zambiju svjedočiti protiv osmero Hrvata koji su bili optuženi za trgovanje ljudima nakon što su posvojili djecu iz DR Konga. Osmero hrvatskih državljana oslobođeno je svih optužbi te su s djecom stigli u Hrvatsku. U sudnici je tijekom Pernarova svjedočenja došlo do incidenta pa je gotovo uhićen zbog nepoštovanja suda. 

'Pozdrav iz Dubaija!', napisao je Pernar iznad snimke koju je objavio na Facebooku. 'Mogu mediji pričati o Velimiru Bujancu što god hoće, ali on je najveća legenda hrvatskog novinarstva', kaže Pernar na snimci, a potom stišće gas i odlazi... 

Nakon što je nekoliko mjeseci proveo u Africi, Pernar je nedavno na svom Telegram kanalu objavio kako je 'umoran od Afrike'.

'Umoran sam od Afrike, tri mjeseca ovdje mi je i više nego dosta. Njih osam tu je izdržalo šest mjeseci, od toga dva u zatvoru. Ne znam ni sam kako. Jedva čekam doći kući, i odlazak u Kongo mi trenutačno nije ni na kraj pameti. Da me netko stjera u kut i da sam prisiljen ići u Kongo provjeravati dokumentaciju, onda bih išao. Ali ovako, sam od sebe, nema šanse. Želim nastavit svoj život u Hrvatskoj, želim raditi stvari koje volim. Ovo mi je bila životna avantura i mogao bih knjigu jednog dana napisati o svojim iskustvima u Zambiji i Bocvani. Onaj tko nije bio u Africi, ne zna što je to', napisao je Pernar.


Vaša reakcija na temu