Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO 'Jure i Boban' nasred Marmontove

VIDEO 'Jure i Boban' nasred Marmontove

'Jel' ovaj gospodin parkirao frezu, traktor ili je jednostavno stigao do mog grada nekim seoskim putem'

Radio voditelj Joško Bonaći objavio je video uličnog svirača iz Marmontove koji se odlučio za poprilično kontroverznu pjesmu.

'I tako, prošetam ponekad svojim rodnim gradom i naiđem na nešto što nikako nije primjereno, osobito užežin Dana državnosti. Pa se pitam, jel' ovaj gospodin parkirao frezu, traktor ili je jednostavno stigao do mog grada nekim seoskim putem? Zapamtite! Mater nam je Dalmacija, njena mater Hrvatska i prestanite više s podjelama i ideologijama! Sretan vam Dan RH!', napisao je u opisu.

Inače, 'Evo zore, evo dana' ili kako je još neki nazivaju 'Jure i Boban', je ustaška pjesma spjevana u čast ustaških časnika, zapovjednika elitne ustaške jedinice Crne legije Jure Francetića i Rafaela Bobana.


Vaša reakcija na temu