Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube NOVI JUKIN VIDEO Znate li gdje je u Hrvatskoj prizemljen legendarni američki avion Douglas DC-3?

NOVI JUKIN VIDEO Znate li gdje je u Hrvatskoj prizemljen legendarni američki avion Douglas DC-3?

Splitski pustolov otkriva niz zanimljivosti

Splitski pustolov Jurica Galić Juka objavio je novi video naziva 'Od Zadra do Otočca / Zadarska sfinga i mjesto krunidbe hrvatskih Kraljeva'. 

- Znate li da se u Zadru nalazi sfinga dužine 5 metara i tko ju je napravio? Znate li zašto se na vrhu crkvice sv. Nikole nalazi obrambeni bedem i koliko hrvatskih kraljeva se predstavilo narodu na tom mjestu? Znate li koja utvrda na Pagu je štitila brodove od napada gusara? Znate li na kojim prijevoznim sredstvom vjernici hodočaste crkvici na otočiću pored Posedarja? Znate li gdje je u Hrvatskoj prizemljen legendarni američki avion Douglas DC-3? Ako vas odgovori na ova pitanja zanimaju, pogledajte ovaj zanimljivi video - poručuje Juka. 


Vaša reakcija na temu