Foto: Unsplash Wizz Air uvodi još jednu liniju prema Splitu!

Wizz Air uvodi još jednu liniju prema Splitu!

Od 6. lipnja uvodi se linija Oslo- Split-Oslo

Wizz Air, mađarski niskotarifni avioprijevoznik, u prodaju je danas pustio još jednu novu liniju prema Zračnoj luci Split za ovogodišnji ljetni red letenja. Svega pet dana nakon najave nove linije Gdanjsk-Split, Wizz Air najavljuje još jednu novu liniju prema Splitu.

Od 6. lipnja uvodi se linija Oslo- Split-Oslo koja će prometovati dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, s polaskom u večernjim satima iz splitske zračne luke.

Oslo i Split inače su u ljetnom redu letenja povezani još s direktnim letovima Norwegiana i SAS-a, no sada će na ovoj relaciji biti moguće putovati i s ovim poznatim niskotarifnim avioprijevoznikom.

Wizz Air na liniji će prometovati sa zrakoplovima tipa A320 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 180 putnika. Linija će biti u prometu do kraja listopada te će avioprijevoznik na njoj obaviti 42 povratna leta. 

Karte su od danas u prodaji na službenoj stranici aviokompanije. U ljetnom redu letenja kompanija će prema Splitu prometovati na 6 međunarodnih linija, od čega su dvije nove - Gdanjsk i Oslo, piše Croatian Aviation.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(87003, "");
Pregledaj komentare