Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com NAUTIČKA PATROLA Zlatno sidro osvojila Marina Frapa Rogoznica

NAUTIČKA PATROLA Zlatno sidro osvojila Marina Frapa Rogoznica

Evo popisa dodijeljenih priznanja za 2022.

Objavljeni su dobitnici priznanja u nautici i nautičkom turizmu Nautičke patrole za 2022. godinu, 

'Zlatno sidro' - najveće hrvatsko priznanje u nautici i nautičkom turizmu - za 2022. godinu osvojila je Marina Frapa Rogoznica. 'Srebrno sidro' Nautičke patrole osvojila je Marina Funtana. 'Brončano sidro' osvojila je Marina Dalmacija, D-Marin - Sukošan. 

Priznanje 'Moja najdraža marina' osvojila je Olive island marina. Priznanje za najljubaznije osoblje 'Zlatni osmijeh Jadrana' nautičari su dodijelili ACI marini Slano. 

Priznanje 'Zlatni vez gastronomije' osvojila je Martinis Marchi marina. 'Zlatno sidro za suhi vez' osvojila je Mitan marina. 'Zlatno sidro za najbolju marinu s charterom' osvojila je Marina Kornati, Biograd na Moru. 

'Akcija Nautičke patrole traje već šest godina, a priznanja se dodjeljuju neovisno, isključivo na osnovu ocjena nautičara - gostiju hrvatskih marina. U proteklih šest godina priznanja Nautičke patrole zato su postala najznačajnija priznanja u nautici i nautičkom turizmu u Hrvatskoj. 

U konkurenciju smo 2022. godine prvi put uključili svih 60 marina na hrvatskom Jadranu, anketne upitnike na pet jezika nautičari su ispunjavali online, i to tijekom cijele godine - sve do 31. prosinca 2022. u ponoć, čime smo pokrili ocjene rada marina i u predsezoni i u postsezoni. Kod bodovanja se uzela u obzir i online reputacija marine te smo posebno vrednovali digitalnu i zelenu transformaciju u marinskom biznisu', ističu organizatori.

Obrazloženja nagrada koje su dobile pojedine marine dostupne su na linku

Vaša reakcija na temu