Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrvatskoj u New Yorku uručeno posebno priznanje za izvrsnost i kreativnost!

Hrvatskoj u New Yorku uručeno posebno priznanje za izvrsnost i kreativnost!

Sajam je održan 28. i 29. siječnja

Hrvatska turistička zajednica predstavila je hrvatsku turističku ponudu na sajmu New York Travel Adventure Show, koji je 28. i 29. siječnja održan u New Yorku, a dodatna potvrda uspješnog predstavljanja Hrvatske pristigla je tijekom posljednjeg dana sajma, kada je HTZ-u uručeno posebno priznanje organizatora za izvrsnost u nastupu i prezentaciji, odnosno za najkreativniji paviljon. 

- Iskrene čestitke Leili Krešić Jurić, direktorici Predstavništva HTZ-a u New Yorku u čijoj je organizaciji i održano predstavljanje Hrvatske na ovome sajmu. Čestitke i zahvale upućujem i svim hrvatskim suizlagačima, koji su također dali svoj izniman doprinos u kvalitetnom nastupu Hrvatske te tako naš zajednički paviljon i izložbeni prostor učinili najkreativnijim, ali i najaktivnijim mjestom na sajmu - poručio je Kristjan Staničić, direktor HTZ-a.

HTZ-u je ovo priznanje uručeno u kategoriji internacionalnih zemalja, čime je ovaj uspjeh još i veći, a posebno priznanje Staničiću uručio je John V. Golicz, direktor sajma New York Travel Adventure Show.

Vaša reakcija na temu