Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com STRAVA U BEČU Sjekirom ubio 22-godišnjakinju, kolege gledale preko videopoziva

STRAVA U BEČU Sjekirom ubio 22-godišnjakinju, kolege gledale preko videopoziva

Nasrnuo i na policajce

Ubojstvu sjekirom u bečkom Floridsdorfu u srijedu, 12. lipnja, prethodile su jezive sekunde. Radni kolege 22-godišnje djevojke uživo su putem video poziva vidjeli kako je osumnjičeni ubojica razvalio vrata njezine sobe i napao je.

Jedan od svjedoka odmah je pozvao policiju, dok su druga dvojica odjurila na mjesto događaja kako joj pomogli, piše Fenix Magazin.

Policajci, koji su u blizini kontrolirali promet, naišli su na 26-godišnjeg Rumunja, koji je bio polugol, u ruci je držao sjekiru. Prethodno je sjekirom udario i razbio prozor na stanu u prizemlju, a potom njome udario po policijskom vozilu. Kad je ugledao policajce, potrčao je prema njima mašući sjekirom.

Fotografije oružja i oštećenog automobila u srijedu poslijepodne objavila je Državna policijska uprava u Beču.

Policajci su pucali u napadača. Od zadobivenih ozljeda je preminuo. Ozlijeđen je i jedan policajac.

Policija je 22-godišnjakinju s videopoziva pronašla u stanu. Njezino tijelo imalo je teške ozljede glave. Prema dosadašnjem stanju istrage, 26-godišnjak je možda sjekirom ubio cimericu. Još se ne zna motiv.

Vaša reakcija na temu