Foto: Unsplash ŠOKANTNO Princ William saznao da boluje od rijetke i uznapredovale vrste raka

ŠOKANTNO Princ William saznao da boluje od rijetke i uznapredovale vrste raka

Vijest koju je potreseni dvor nastojao sakriti

Najstariji sin princeze Diane, 38-godišnji princ William u posljednje vrijeme izgleda umorno i blijedo, a navodno je to posljedica opake bolesti koja mu je dijagnosticirana nedavno nakon što se testirao na COVID-19, tvrdi magazin National Enquirer u novom broju, prenosi Story

Liječnici su, naime, otkrili da boluje od rijetke vrste raka u uznapredovalom stadiju, koji raste u njegovom tijelu već tri godine. Dobro upućeni anonimni izvor s dvora otkrio je  kako je princa Charlesa vijest shrvala, ali o tome šuti, skupa s kraljevskom obitelji. Žele  sakriti to od javnosti baš kao što su mjesecima uspjeli skrivati vijest da je princ William prebolio zarazu koronavirusom još u travnju.

Vijest da drugi u redu za krunu kralja boluje od rijetke vrste raka kojeg će biti teško liječiti jer nije otkriven na vrijeme, duboko je potresla dvor, no najviše Williamovu 38-godišnju suprugu Kate Middleton i djecu, sedmogodišnjeg princa Georgea, šestogodišnju princezu Charlotte i dvogodišnjeg princa Louisea

Kate se potpuno slomila kad je čula, tvrdi izvor, te nije izlazila iz kuće pet dana.Tek nakon toga smogla je snage da 'stane na noge' i nekako nastavi funkcionirati.  

'William ju uvjerava da će pobijediti rak uspomoć najboljih liječnika, i da se ne brine, no Kate se boji najgoreg i želi iskoristiti svaki trenutak koji joj je još preostao sa suprugom', rekao je izvor.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(82226, "");
Pregledaj komentare