Foto: Screenshot SMRZLA SE DO SMRTI Youtuber zaključao trudnu curu na balkon

SMRZLA SE DO SMRTI Youtuber zaključao trudnu curu na balkon

Cijeli proces emitirao je uživo na svom kanalu, a za svaki je pogled dobio 1000 $

Ruski youtuber Stasa Reeflaya uhićen je nakon što je zaključao svoju trudnu djevojku na balkon i  pustio ju da se smrzne do smrti, prenosi The Sun, pišu 24 sata.

Potaknut svojim vjernim youtube pratiteljima, ovaj je youtuber natjerao svoju trudnu djevojku Valentinu Grigoryevu da izađe na balkon na temperaturu ispod nule, noseći samo donje rublje. 

Youtuber je cijeli proces emitirao uživo na svom youtube kanalu, a za svaki je pogled dobio 1000 $. 

Njegova trudna djevojka nalazila se u ranom stadiju trudnoće, a ubrzo nakon što ju je Reeflay zaključao na balkon umrla je od hipotermije.

Njezina šokantna smrt dovela je to niza reakcija u online svijetu. Ubrzo su počeli pristizati zahtjevi za hitnom zabranom internetskog 'nasilja u stvarnosti', koje je lako dostupno svima, pa čak i djeci.

Stanislav Reshetnikov, poznat kao Stas Reeflay, cijeli je događaj emitirao uživo, sve do trenutka kad je shvatio da nešto nije u redu s Valentinom. 

Kada je shvatio što je učinio, youtuber je djevojku polegao na kauč i krenuo s oživljavanjem.

Na snimci se može čuti kako panično uzvikuje njeno ime.

- Valya, jesi li živa? Što se događa, zašto ne odgovaraš?! Srce, reci mi nešto molim te! - uzviknuo je youtuber svojoj djevojci

Nakon što je uvidio da njegova djevojka ne reagira poviknuo je gledateljima da nema pulsa i da više ne diše.

Snimku je u trenutku emitiranja pratilo čak 10 000 gledatelja, a prekinuo je sa snimanjem nakon dolaska hitne i njezinog proglašenja smrti.

Reshetnikov je nakon šokantnog događaja uhićen i ispitan od strane ruske polcije.

Prijete mu 2 godine zatvorske kazne ako forenzičari dokažu da je razlog smrti hipotermija. 

Ubrzo nakon incidenta, youtuberica Liza Lazerson reagirala je na spomenuti događaj. U svom najnovijem videu progovorila je o diskriminaciji žena na internetu i žestoko osudila potez ruskog youtubera.

- Žena se smrznula do smrti, a publika je sve to gledala i punila džep ubojici. Ovo mora prestati Ovakvi videi ukazuju da je nešto pošlo po krivu u svijetu - rekla je youtuberica u videu. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(82121, "");
Pregledaj komentare