Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Mlada zubarica u Srbiji umrla nakon zaraze koronom

Mlada zubarica u Srbiji umrla nakon zaraze koronom

Testirala se nakon što je izgubila osjet mirisa

Stomatologinja Ivana Latovljev (27), zaposlena u Domu zdravlja Kovačica u Srbiji, umrla je prije nekoliko dana od posljedica zaraze koronom.

Kako pričaju prijatelji i članovi obitelji, a prenosi Telegraf, bila je zdrava.

Umrla je u nedjelju, a pokopana je jučer. Test je prošli utorak pokazao da je pozitivna.

- Ne znam kako se zarazila, pričala je da želi roditi, pa nije bila sigurna treba li se cijepiti. Moguće je da se zarazila na radnom mjestu, to nećemo nikad znati - priča Ivanina kolegica.

Kažu da je osjetila jedan simptom u startu, izgubila je osjet mirisa. Testirala se i bila je pozitivna.

- Bila je u kućnoj izolaciji, imala je blage simptome nalik prehladi, koliko ja znam. U subotu joj je pozlilo, počela je povraćati, bila je kod liječnika, javila se hitnoj pomoći. U nedjelju ujutro se ponovo javila rekavši da joj je loše. Mjerili su joj tlak, donji nisu mogli izmjeriti - priča sugovornica za Telegraf.

Hitno je prebačena u bolnicu u Pančevo.

- Intubirali su je, kisik, reanimacije. Sve se to događalo na putu do Pančeva. Liječnik je uspije podići, ona opet utone. Uspio ju je oživjeti na nekoliko minuta i tako više puta. Ispred bolnice u Pančevu izgubila se posljednji put - priča kolegica.

Vaša reakcija na temu